Zorba de Griek

SERVICEVOORWAARDEN WEBSITE ZORBADEGRIEK.COM

Lees deze servicevoorwaarden (“voorwaarden”, “servicevoorwaarden”) zorgvuldig door voordat u de zorbadegriek.com-website (de “service”) (“ons”, “wij”, “onze”) gebruikt.

Gebruiksvoorwaarden

Wij zullen hun diensten aan u leveren, die onderworpen zijn aan de voorwaarden die hieronder in dit document worden vermeld. Telkens wanneer u deze website bezoekt, haar diensten gebruikt of een aankoop doet, accepteert u de volgende voorwaarden. Dit is de reden waarom wij u dringend verzoeken ze aandachtig te lezen.

Privacybeleid

Voordat u onze website blijft gebruiken, raden wij u aan ons privacybeleid met betrekking tot onze verzameling van gebruikersgegevens te lezen. Het zal u helpen onze werkwijzen beter te begrijpen.

auteursrechten

Inhoud die op deze website wordt gepubliceerd (digitale downloads, afbeeldingen, teksten, grafische afbeeldingen, logo’s) is het eigendom van [zorbadegriek.com] en / of zijn makers van inhoud en wordt beschermd door internationale auteursrechtwetten. De volledige compilatie van de inhoud op deze website is het exclusieve eigendom van [zorbadegriek.com], met auteursrechtauteursrechten voor deze compilatie door [zorbadegriek.com].

communicatie

De volledige communicatie met ons is elektronisch. Elke keer dat u ons een e-mail stuurt of onze website bezoekt, gaat u met ons communiceren. U stemt er hierbij mee in om berichten van ons te ontvangen. Als u zich abonneert op het nieuws op onze website, ontvangt u regelmatig e-mails van ons. We blijven met u communiceren door nieuws en mededelingen op onze website te plaatsen en u e-mails te sturen. U stemt er ook mee in dat alle kennisgevingen, bekendmakingen, overeenkomsten en andere communicatie die wij u elektronisch verstrekken, voldoen aan de wettelijke vereisten voor dergelijke communicatie.

Toepasselijk recht

Door deze website te bezoeken, stemt u ermee in dat de wetten van [Nederland], ongeacht de principes van conflictwetten, deze servicevoorwaarden, of enig geschil van welke aard dan ook tussen [zorbadegriek.com] en u, of zijn zakelijke partners en medewerkers.

geschillen

Alle geschillen die op enigerlei wijze verband houden met uw bezoek aan deze website of met producten die u bij ons koopt, zullen worden beslecht door de nationale of federale rechtbank en u stemt in met exclusieve jurisdictie en locatie van dergelijke rechtbanken.

Opmerkingen, recensies en e-mails

Bezoekers mogen inhoud plaatsen zolang deze niet obsceen, illegaal, lasterlijk, bedreigend, inbreuk op intellectuele eigendomsrechten, inbreuk op de privacy of op enige andere manier schadelijk is voor derden. Inhoud moet vrij zijn van softwarevirussen, politieke campagnes en commerciële opvattingen.

We behouden ons alle rechten (maar niet de plicht) om dergelijke inhoud te verwijderen en / of te bewerken. Wanneer u uw inhoud publiceert, verleent u niet-exclusief, royaltyvrij en onherroepelijk recht om dergelijke inhoud over de hele wereld te gebruiken, te reproduceren, te publiceren en te wijzigen in welk medium dan ook.

Licentie en sitetoegang

We verlenen u een beperkte licentie voor toegang tot en persoonlijk gebruik van deze website. U mag het niet downloaden of wijzigen. Dit kan alleen worden gedaan met schriftelijke toestemming van ons.

Gebruikers account

Als u een eigenaar van een account op deze website bent, bent u als enige verantwoordelijk voor het handhaven van de vertrouwelijkheid van uw persoonlijke gebruikersgegevens (gebruikersnaam en wachtwoord). U bent verantwoordelijk voor alle activiteiten die plaatsvinden onder uw account of wachtwoord.

Wij behouden ons alle rechten voor om accounts te beëindigen, inhoud te bewerken of te verwijderen en bestellingen naar eigen goeddunken te annuleren.